Ne vágj ki minden fát!

Felújítás előtt áll a Sibrik-Harmat u. sarkán lévő régi sportpálya. A felújítás a focipálya területének bővítésével is jár, aminek viszont fák is áldozatúl esnek, ennek viszont a lakók nem örülnek.

Ha már nem lehet megakadályozni az értelmetlen beruházást, legalább legyen kisebb a felújítandó focipálya mérete, és maradhassanak meg a több évtizedes fák. A társasház 70-80 éves lakói ültették el ezeket a fákat 40 évvel ezelőtt. És most nézzék végig, ahogy kivágják őket?

2024. március 28-án kerítésekkel körbekerítették a Harmat utca – Sibrik Miklós út kereszteződésében lévő régi focipályát. A Harmat utca 164. szám alatti társasház előtt felállított kerítésre az alábbi szöveget tették ki: „Lavotta utcai sportpálya felújítása” (egyébként a Lavotta utca nem itt található!). A felújítási munkákkal 5-6 darab, 35-40 éves fát akarnak kivágni. A fák ténylegesen a Harmat utca 164. szám alatti társasház főbejárata előtt találhatóak. A kivágásra kijelölt fákat matricákkal jelölték meg. A társasház lakói semmilyen tájékoztatást nem kaptak sem a kivitelezőtől, sem az önkormányzattól. A véleményükre sem volt kíváncsi senki.

Megosztom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .