Ingyenes oltás a fertőző agyhártyagyulladás ellen továbbra is Kőbányán

agyhártyagyulladás

A Kőbányai Önkormányzat a 2024. évben is ingyenesen biztosítja a meningococcus baktérium által okozott fertőző agyhártyagyulladás és szepszis elleni négykomponensű védőoltást.

A védőoltási programja alapján a kőbányai lakóhellyel rendelkező és lakóhelyén életvitelszerűen tartózkodó, 2013. január 1. és 2013. december 31. között született gyermekek számára a meningococcus baktérium által okozott fertőző agyhártyagyulladás és szepszis elleni négykomponensű (A, C, W-135, Y) ingyenes védooltás.

Bővebb információval, valamint a védőoltással kapcsolatban felmerülő bármilyen kérdés esetén a Kőbányai Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában készséggel állunk rendelkezésükre telefonon a +36 1 433 8332-es számon.

Kérjük, hogy részvételi szándékukat szíveskedjenek jelezni a jelentkezési lap kitöltésével (2024. január 1-jétol február 15-éig) a Kőbányai Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Főosztálynak.

Megosztom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .