Révész Máriusz: készül az aktív életmód stratégia

Aktív Magyarország

A mozgás évéhez kapcsolódva sportszakemberek, szakértők és orvosok bevonásával készül az a stratégia, amely minél több magyart hozzásegít a rendszeres mozgáshoz és ezáltal az egészséges életmódhoz – jelentette be Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős államtitkár a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetségének (SZEOSZ) kétnapos siófoki konferenciáján.

    A SZEOSZ sajtószolgálatának vasárnapi beszámolója szerint a szabadidősport területén dolgozó sportszervezők és sportvezetők részvételével rendezett eseményen Németh Balázs, a hazai rendezésű atlétikai világbajnokságot szervező Budapest 2023 NZrt. vezérigazgatója beszámolt a vb-t előkészítő szervezésről és a Magyarország legnagyobb sporteseményét felvezető Hétköznapi Hős program sikerességéről is.
    A SZEOSZ 2019-ben alakult azzal a céllal, hogy minél fejlettebbé tegyék a hazai szabadidősportos rendezvényeket. Az akkori 27 alapítóból álló taglétszám mára csaknem 100-ra emelkedett, egyre erősebb érdekközösséget alkotva.

Megosztom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .